Καλαϊτζίδης: «Ελπίζω να ανέβει ο Ηρακλής»Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για τη νίκη του Ηρακλή επί της Καστοριάς και τον... μαραθώνιο της Α2.

Ο «Γηραιός» στην 5η «στροφή» της Α2 επέστρεψε στην επιτυχία και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 4-1. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος συνέβαλλε στη νίκη της ομάδας του με 12 πόντους ευστοχώντας 3 φορές πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την πορεία της ομάδας εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητές της.

Δημήτρη, νικήσατε πιο δύσκολα από όσο μαρτυρά το 78-68. Θεωρείς ότι αιφνιδιαστήκατε απο τον αντίπαλο; Νιώθατε πίεση επειδή προερχόσασταν από ήττα;

«Η Καστοριά έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καλό υλικό. Παρότι είχαμε τον έλεγχο στο ματς, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε και πλέον προχωράμε. Τώρα υπάρχει πάλι διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε πολυ, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παραμείνουμε σε ρυθμό».

Πιστεύεις ότι εφέτος θα καταφέρετε να πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;

«Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα είναι σαν μαραθώνιος και υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Το Περιστέρι έχει κάνει πολυ καλό ξεκίνημα, έχει δυνατή ομάδα, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν θα είναι εύκολο αλλα ελπίζω όπως είπα να τα καταφέρουμε».

Επόμενος αντίπαλος σας είναι το Ψυχικό στην έδρα σας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

«Το παιχνίδι με το Ψυχικό είναι δύσκολο, όπως άλλωστε ολα τα ματς στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα με πολλά έμπειρα παιδιά κι έχει έναν προπονητή, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον πάγκο της. Μάλιστα στο παιχνίδι με το Περιστέρι, νικούσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».


Αναζήτηση