Άκερ: «Το όριο μας, ο ουρανός…»Στην επίσημη φωτογράφιση ενόψει της σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Απόλλων Πάτρας.

Στο περιθώριο της φωτογράφισης, το μεγάλο αστέρι των «Αχαιών», ο Άλεξ Άκερ, τόνισε πως οι φίλοι της ομάδας δεν έχουν δει ακόμα τα καλύτερα…

Αναλυτικά:

«Δεν έχουν δει τα καλύτερα. Θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους του Απόλλωνα. Έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Το όριο μας είναι ο ουρανός…».

«Ήλθα στον Απόλλωνα για να παίξω σοβαρά και ανταγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ο κόσμος είναι φιλικός και φιλόξενος. Η οργάνωση της ομάδας πολύ καλή. Με υποδέχθηκαν όλοι ζεστά…»

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Παπαδόπουλο, τόνισε πως η ομάδα της Πάτρας έχει σκοπό να διεκδικεί από κάθε παιχνίδι, ότι της αναλογεί.
Αναλυτικά:
«Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο. Να διεκδικούμε από κάθε παιχνίδι ότι μας αναλογεί. Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και χρειάζεται προσήλωση στο πλάνο. Θέλω η ομάδα να είναι πειθαρχημένη, να έχει καλά αποδυτήρια».
«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για άνοδο. Μετά το τέλους του πρώτου γύρου, όταν θα έχουμε δει όλες τις ομάδες, ίσως να μπορούμε τότε να κάνουμε εκτίμηση».


Αναζήτηση