Ο Σπανούλης ταλαιπωρείται από κλασσική περίπτωση… (Video)

Το τι γράφετε εδώ και πολλές μέρες στα Social Media για την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη δεν έχει προηγούμενο. Οι Έλληνες εκτός από καλύτεροι προπονητές είναι και οι καλύτεροι γιατροί! Το κυριότερο όμως είναι ότι ξέρουν αυτοί τι συμβαίνει κι έχουν πληροφορίες από… μέσα.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού στις 6/10 ήταν: «Ο Βασίλης Σπανουλης αποχωρησε από τη σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο λόγω οστεοχονδριτιδας κνημιαίου κυρτώματος». Ούτε πόσες μέρες θα μείνει έξω, ούτε πότε θα γυρίσει, ούτε τενοντίτιδα, ούτε τίποτα άλλο.

Όλες αυτές τις μέρες ο Σπανούλης δεν έχει προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, αλλά κάθε φορά φέρεται ως υποψήφιος για να παίξει. Πως θα γίνει αυτό χωρίς προπόνηση ύστερα από τόσο μεγάλη απουσία κανείς δεν ξέρει.

Το πρόβλημα του Σπανούλη δεν είναι τόσο μεγάλο. Έχει ένα οστικό οίδημα στο κνημιαίο κύρτωμα του γονάτου το οποίο του δημιουργεί ενοχλήσεις κι αν αυτό δεν περάσει τότε δεν έχει λόγο να παίξει. Πότε θα περάσει; Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα και σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για προπόνηση.

Προσέξτε τι γράφουμε. Για προπόνηση. Γιατί αυτό έχει σημασία; Ο V-Span πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την απουσία των 40 ημερών και αυτό θέλει χρόνο. Κι επίσης δεν έχουν κανένα λόγο στον Ολυμπιακό να τον πιέσουν να παίξει και να μην τον περιμένουν λίγο ακόμα για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Προς Ρόδο ή Μιλάνο προβλέπεται η επιστροφή του, αλλά ως τότε μπορεί ο καθένας να κάνει τη γνωμάτευση που νομίζει κι επίσης να δίνει και τη θεραπεία…


Αναζήτηση