Σαρικόπουλος: «Μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε»Ο Ζήσης Σαρικόπουλος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

«Παρά το γεγονός ότι έχω κάνει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, μπορώ να πω ότι και το κλίμα μου άρεσε, αλλά και η επαφή που είχα με τους προπονητές και όλα τα παιδιά. Όλοι γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είμαι αισιόδοξος και εάν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά, να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, να προσαρμοστούν γρήγορα και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στις μεγάλες προκλήσεις που θα έχει μπροστά της τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σέντερ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή (1/9) η ομάδα έχει ρεπό, ωστόσο η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τους πρώτους ξένους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στις 15:20 αναμένεται στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Zane Knowles, ενώ το ίδιο βράδυ, στις 20:35, θα αφιχθεί o Adam Smith.

Το βράδυ της Δευτέρας (2/9 στις 20:35) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο JeQuan Lewis».


Αναζήτηση