Προπονήθηκε η Εθνική Γυναικών (vid)Την πρώτη του προπόνηση, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, πραγματοποίησε η Εθνική Γυναικών, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (15/11) απέναντι στην

Μεγάλη Βρετανία, για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2019.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς τόνισε:

«Η Ομάδα συγκεντρώθηκε την περασμένη Δευτέρα και παίξαμε ήδη ένα παιχνίδι στην Πορτογαλία. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και το απέδειξε στον αγώνα με το Ισραήλ όπου κέρδισε στη β’ παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Έχει τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται στην Euroleague και η μία παίζει και στο WNBΑ. Παράλληλα οι δύο γκαρντ της αγωνίζονται στο ισπανικό και τσέχικο πρωτάθλημα. Είναι αναμφισβήτητα μια ομάδα ποιότητας. Αυτή τη φορά στον όμιλο δεν έχουμε μεγαθήρια, αλλά υπάρχουν ομάδες ικανές να μας κερδίσουν ανά πάσα στιγμή».

«Το γήπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχα γήπεδα του εξωτερικού και εύχομαι να χρησιμοποιηθεί από ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω οι φίλαθλοι να το γεμίσουν την Τετάρτη».

Από την πλευρά της, η Ελεάννα Χριστινάκη πρόσθεσε:

«Η Εθνική Ομάδα ξεκινάει από την άμυνα και εκεί θα πρέπει να δώσουμε έμφαση. Χαιρόμαστε που παίζουμε στην Κοζάνη και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Επίσης θα πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητικού τιμ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι μεγάλη μας η χαρά που παίζουμε στην Κοζάνη μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους της περιοχής».


Αναζήτηση