Πανέτοιμη για το 2/2 η Εθνική ΓυναικώνΗ Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Μ. Βρετανία (15/11, 17:00, ΕΡΤ) και πλέον αρχίζει την αντίστροφη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ερυωμπάσκετ του 2019.

Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί στο κλειστό γήπεδο της Λυκόβρυσης στην Κοζάνη τη Μ. Βρετανία και γνωρίζει πως θα έχει πιο δύσκολο έργο από ό,τι στον αγώνα με την Πορτογαλία. Οι παίκτριες της  Μ. Βρετανίας έδειξαν ότι είναι ανταγωνιστικές και διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες, κάτι που δείχνει πως είναι μία υπολογίσιμη δύναμη.

Η Εθνική το απόγευμα της Τρίτης (14/11) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι και η εκ των συνεργατών του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη σκιαγράφησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ το αγωνιστικό προφίλ της Μ. Βρετανίας.

Η Μεγάλη Βρετανία στηρίζεται πάρα πολύ στις ψηλές της παίκτριες και παίζει στο ποστ απ παιχνίδι σύμφωνα με όσα έχουμε δει. Αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και έχουμε κάνει την τακτική μας πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Νομίζω ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο και έχουμε δουλέψει πολύ. Η Μεγάλη Βρετανία κουράστηκε πολύ στο παιχνίδι με το Ισραήλ, υπήρχε και η παράταση και μπήκαν πολλά τρίποντα και από τις δύο ομάδες. Προτιμά να παίζει ένας εναντίον ενός, ελεύθερο παιχνίδι περισσότερο και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα. Πάντα η άμυνα μας κρατούσε και αν είμαστε εκεί δυνατές μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Αναζήτηση