Skip to main content

Απρέπειες Γιαννακόπουλου κατά Μπαρτζώκα: «Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ»

Απρεπείς χαρακτηρισμούς εις βάρος του Γιώργου Μπαρτζώκα, χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αμέσως μετά το φινάλε του ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αναρτήσεις του στα social media, έκανε λόγω για καραγκιοζιλίκια από  πλευράς του προπονητή του Ολυμπιακού, λέγοντας πως θα τον στείλει στο… πάρκινγκ, ενώ οι αναρτήσεις με τοξικές εκφράσεις συνεχίστηκαν, με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να αποκαλεί τον Μπαρτζώκα γελοίο και να τον καλεί να βρίσει και να σπρώξει τον ίδιο, με αφορμή την ένταση που ακολούθησε το φινάλε του «αιώνιου» ντέρμπι. Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε, τον χαρακτήρισε «ανθρωπάκι» και «γελοίο», ενώ αποκάλεσε «ξεφτίλες» την Πολιτεία και τις αθλητικές Αρχές, καθώς δεν έχουν προχωρήσει στην τιμωρία του προπονητή των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Μετρημένες δέκα ευκαιρίες να συμμορφωθείς με το καλό του αθλήματος σου δώσαμε, αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου… Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ».

«Την επόμενη φορά να έρθεις να βρίσεις και να σπρώξεις εμένα αν έχεις τα @@. Όχι στον Αρώνη που υπηρετεί με σεβασμό το μπάσκετ 40 χρόνια, γελοίε».

«Αυτό το ανθρωπάκι, θα τον τιμωρήσει ποτέ κανένας; Είσαστε συνυπεύθυνοι, από τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ. Όλοι τόσο ξεφτίλες είσαστε; Κανένας δεν βλέπει τι γίνεται; Αυτόν τον γελοίο, όλα εντάξει με τον Μπαρτζώκα; Όλα είναι καλά;»