Skip to main content

Σατοράνσκι: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τα πάντα πολύ δύσκολα για μας, σε άμυνα κι επίθεση»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα  Τόμας Σατοράνσκι για τον Ολυμπιακό ,ενόψει του Game 5 (8/5,22:00) , τονίζοντας πως οι Καταλανοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και σε άμυνα και σε επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης:

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και ακόμη κι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε στην επίθεση, να βρούμε τρόπο να είμαστε μέσα στο ματς μέσα από την άμυνά μας, όπως κάναμε στο Game 3 στο ΣΕΦ. Στο τελευταίο ματς δεν πήγαν πολλά πράγματα καλά, αλλά το βασικό είναι πως ο Ολυμπιακός είχε ένταση κι εμείς δεν ματσάραμε το δυναμικό τους παιχνίδι. Οφείλουμε να σεβαστούμε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τα πάντα πολύ δύσκολα για μας, σε άμυνα κι επίθεση, γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Είναι σπουδαία ομάδα και θα γίνει πραγματική μάχη.

Θα πρέπει να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Ένα από τα ατού του Ολυμπιακού είναι πως όλοι οι παίκτες του που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν τρομερή ενέργεια. Στη σειρά αυτοί υπήρχαν πολλοί πρωταγωνιστές από τη δική τους πλευρά, αλλά νομίζω πως οι πιο καθοριστικοί τους παίκτες ήταν ο Φαλ και ο ΜακΚίσικ.

 Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας. Είναι το παιχνίδι της σεζόν και δεν θα ήθελα να το παίξουμε οπουδήποτε αλλού πέρα από το σπίτι μας. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια στην κανονική περίοδο για να έχουμε το ματς αυτό εντός και να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ο κόσμος μας βοηθά πολύ σε αυτές τις στιγμές».