Skip to main content

Ομπράντοβιτς για την απώλεια του πρωταθλήματος: «Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές, είναι πάνω και από τσίρκο»

Η Παρτιζάν ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στον τελευταίο τελικό της ABA League και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η δήλωση του Σέρβου τεχνικού:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε με βάση τις συνθήκες που βρήκαμε. Ίσως δεν τα δώσαμε όλα, αλλά προσπαθήσαμε. Ειδικά μετά τον πρώτο τελικό, όπου έγιναν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και ελπίζω αυτοί που διοικούν το πρωτάθλημα να είναι πιο έξυπνοι και σίγουρα θα είναι.

Ήμασταν μέσα σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιος έκανε την ανάλυση του πρώτου αγώνα και είδε τα λάθη των διαιτητών. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ματς. Έγιναν πράγματα που δεν θέλω να αναλύσω. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από νίκες, όπως για παράδειγμα ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για άλλους. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν απίστευτα. Ήταν ένα μάθημα για εμάς.

Με βάση την εμπειρία μου, δεν περιμένω να γίνει κάτι καλό. Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές. Δεν είναι τσίρκο, είναι κάτι πάνω από αυτό. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Και οι 20.000 φίλαθλοι που ήρθαν είδαν τι έγινε».