Skip to main content

Περιστέρι: Ναυλώνει τσάρτερ για το Βελιγράδι για τους φιλάθλους του, ενόψει Final Four του BCL

Το Περιστέρι γράφει ιστορία με την νίκη επί της Βόννης και την πρόκριση στο Final Four του BCL, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει πως θα ναυλώσει τσάρτερ για το Βελιγράδι, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσους φιλάθλους της θέλουν να βρεθούν στις εξέδρες της «Stark Arena».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final-4 του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση!

Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι.

Στην επιστροφή από τη Σερβική πρωτεύουσα στο τσάρτερ θα βρίσκονται και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες της ομάδας.

Οι τιμές του charter είναι 850 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 950 κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίων, ασφάλεια αστικής ευθύνης, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* και μετακίνηση από/προς ξενοδοχείο και από/προς γήπεδο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων.

Η αγορά εισιτηρίου για τους τέσσερις αγώνες του διημέρου πραγματοποιείται ξεχωριστά από link που θα αποστέλλεται αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στο charter και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην παραπάνω τιμή.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προχωρήσουν πολύ άμεσα σε κρατήσεις.

Για τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το charter μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της ομάδας, Aktina Travel Group.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109002685 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) και μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">peristeribcf4@aktinatravelgroup>.com".