Skip to main content

Νίκλας: «Θα βγούμε με το… μαχαίρι στα δόντια για να υπερασπιστούμε τον τίτλο και την έδρα μας»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι της Κυριακής (28/4, 13:30), στον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 Γυναικών, με τον Θάνο Νίκλα, με δηλώσεις του, να τονίζει πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην νίκη που θα την χρίσει πρωταθλήτρια και την φετινή σεζόν.  

«Μετά την κακή απόδοση μας στο εκτός έδρας παιχνίδι και την ισοφάριση του Παναθηναϊκού στη σειρά, ήρθε η ώρα ενός τελευταίου παιχνιδιού στην έδρα μας. Είναι ο τελευταίος τελικός. Έχουμε αγωνιστεί όλη τη σεζόν για αυτό το πλεονέκτημα και ήρθε η ώρα, να κάνουμε το τελευταίο βήμα! Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγούμε με ψυχή, με το... μαχαίρι στα δόντια, να υπερασπιστούμε το τίτλο και την έδρα μας, με τη βοήθεια και του κόσμου», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», ενώ η Ρένα Καρλάφτη, από την πλευρά της, πρόσθεσε:

«Είναι ένας τελικός το αυριανό παιχνίδι. Ο τελικός των... τελικών! Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% μας, για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Για το πρωτάθλημα παλεύουμε όλη τη σεζόν, παλέψαμε για το πλεονέκτημα έδρας, το πήραμε και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε».