Skip to main content

Μαγγίνα: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη τον στόχο μας»

Για τους στόχος της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, μίλησε στο EOK WEB Radio η Ελευθερία Μαγγίνα.

Αναλυτικά η σέντερ της Δάφνης μίλησε:

Για την εκτός έδρας νίκη τους επί του Ιωνικού Ν.Φ. στα play-offs: «Μπαίνοντας στα play-offs νιώθαμε ότι τώρα έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Θυμάμαι να μιλάω με τις συμπαίκτριές μου στην προπόνηση και να λέμε ότι τώρα δε μπορούμε να διορθώσουμε το παραμικρό λάθος, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και να κερδίσουμε. Επειδή έχουμε κάνει πολλά λάθη, έχουμε χάσει παιχνίδια που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, θέλαμε να “σπάσουμε” την έδρα τού Ιωνικού και τα καταφέραμε. Πήγαμε εκεί να παίξουμε η μία για την άλλη και να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένες στο 100% εκείνη τη μέρα και ήμασταν όντως».

Για το αν μετά τις δύο ήττες απ’ τον Ιωνικό στην κανονική περίοδο ήταν πιο «διαβασμένες»: «Θεωρώ ότι με τον Ιωνικό κολλάμε πολύ σε συγκεκριμένα πράγματα επιθετικά. Στο τελευταίο ματς παίζαμε η μία για την άλλη, πήγαινε η μπάλα εκεί που έπρεπε, μας έσωσε η άμυνα. Καταλάβαινα ότι παίζαμε η μία για την άλλη. Είχαμε βάλει και κάποιους προσωπικούς στόχους η κάθε μία για το τι πρέπει να κάνουμε σε επίθεση και άμυνα. Βλέπαμε ότι πρέπει να καλύψουμε κάποιους τομείς στους οποίους είχαμε κάνει λάθη, το αμυντικό ριμπάουντ και το ότι πρέπει να γυρίζει η μπάλα, γιατί κολλάμε πολλές φορές. Έχει και πολύ καλό τρίποντο ο Ιωνικός, οπότε έπρεπε να βγαίνουμε καλύτερα πάνω στα σουτ τους. Σε αυτά μάς βοήθησαν τα δύο ματς που παίξαμε στην κανονική περίοδο».

Για το ότι στη σεζόν ήταν απ’ τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν χαμηλό σκοράρισμα: «Έχουμε περίπου αντίστοιχα κορμιά, οπότε ίσως μετρούν τα μαρκαρίσματα σε αυτό. Εμείς είμαστε πολύ ψηλή ομάδα, αλλά κι αυτές στη ρακέτα έχουν ψηλά κορμιά όπως η Φουράκη, η Μαρία και η Κέλλυ Καραβέλη. Ίσως παίζει ρόλο σε αυτό. Μετά έχει να κάνει κυρίως με το ποιος θα είναι στη μέρα του και το πώς θα μπορέσουμε να “σπάσουμε” την άμυνα της αντίπαλης ομάδας για να κερδίσουμε… επιθετικά».

Για τα play-offs: «Δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα. Είναι σαν να είναι η ανταμοιβή του παίκτη και της ομάδας όλη τη χρονιά, που δίνουν και δίνουν όλη τη σεζόν για να καταφέρουν να εισέλθουν σε αυτήν τη διαδικασία και ίσως να πάρουν το πρωτάθλημα. Εμάς μάς έδωσε μια ευχαρίστηση, αλλά δε νιώθουμε ότι έχουμε φτάσει στον στόχο μας. Σίγουρα είναι επιτυχία για κάθε ομάδα το να μπαίνει στα play-offs, αλλά για εμάς επιτυχία θα είναι η άνοδος».