Skip to main content

Απέκτησε τον Γκλάσπερ ο Χαρίλαος Τρικούπης

 Ο Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Γκλάσπερ.

Αναλυτικά:

Καλωσορίζουμε στη πόλη μας το Robert Eugene Glasper Jr, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο RJ όπως είναι το προσωνύμιο του γεννήθηκε στο Arcansas των Η.Π.Α στις 25 Απριλίου του 1998, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως point guard.

Αποφοίτησε το 2022 από το κολλέγιο του Incarnate Word όπου σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, 2.5 ασσίστ και 3.2 ριμπάουντ. Τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη πρώτα με τη φανέλα του Αχιλλέα Καιμακλιού στη Κύπρο όπου σε 11 παιχνίδια σημείωνε 17.2 πόντους, μοίραζε 4.7 ασσίστ και μάζευε 4.8 ριμπάουντ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Κροατία για να αγωνιστεί με τη Zabok όπου σε 10 παιχνίδια είχε 19.2 πόντους, 5.7 ασσίστ, 2.5 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της ομάδας μας ο Rj δήλωσε:

“Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία και ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Μεσολογγίου φέτος. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά και να οδηγήσω αυτή την ομάδα σε νίκες μαζί με τους συμπαίχτες μου.”