Χατήρα: «Η 6η θέση είναι πολύ σημαντική στην Ευρώπη και χαρήκαμε πάρα πολύ»

Για την πορεία της Εθνικής Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που την έφερε μέχρι την έκτη θέση, αλλά και την δική της παρουσία στην διοργάνωση, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio η Λυδία Χατήρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κτιστάκης: «Νιώθω περήφανος για τα κορίτσια»

Στην έκτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16 τερμάτισε η Ελλάδα, μετά την ήττα της από την Ουγγαρία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Κτιστάκη να επαινεί τις παίκτριες του.

Διαβάστε Περισσότερα

Κτιστάκης: «Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι, καλύτεροι στο παιχνίδι με την Ουγγαρία»

Η Εθνική Κορασίδων θα διεκδικήσει την 5η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, μετά την νίκη της επί του Βελγίου, με τον Γιάννη Κτιστάκη, με δηλώσεις του να μιλά για την διαφορετική εικόνα της ομάδας του σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα

U16 Βέλγιο 57 - U16 Ελλάδα 61: Γράφει ιστορία η Εθνική Κορασίδων

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Εθνική Κορασίδων. Έκανε το δικό της μικρό θαύμα και θα διεκδικήσει αύριο (27/8, 19.45) την 5η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 μετά τη νίκη με 61-57 επί του Βελγίου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας. Αν νικήσει αύριο θα είναι η τρίτη φορά στην ιστορία που οι Κορασίδες θα φτάσουν στην 5η θέση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Κτιστάκης: «Το μυστικό είναι ότι τα παιδιά πρέπει να δίνουν πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς»

Ο Γιάννης Κτιστάκης οδήγησε την Εθνική Κορασίδων στην 6η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να μιλά στο ΕΟΚ WEB Radio:

Διαβάστε Περισσότερα

Ευρωμπάσκετ Κορασίδων - Κόντρα στην Ουγγαρία η Ελλάδα για την ιστορική 5η θέση

Για να γράψει ακόμα μια σελίδα στην όμορφη ιστορία της θα παλέψει η Εθνική Κορασίδων, η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουγγαρια για να κατακτήσει την 5η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Πορτογαλίας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Φελούρη: «Εδώ που φτάσαμε είναι κρίμα να μην πιούμε νερό»

Η Εθνική Κορασίδων θα διεκδικήσει την 5η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, μετά την νίκη της επί του Βελγίου, με την Δανιέλλα Φελούρη, με δηλώσεις τις στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, να μιλά για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί, απέναντι στην Ουγγαρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναζήτηση