Skip to main content

Χαρίλαος Τρικούπης: Άμεσος συνεργάτης του Μούτσιου ο Μυλωνάς

Ο Βαγγέλης Μυλωνάς θα βρίσκεται στον Χαρίλαο Τρικούπη την νέα αγωνιστική σεζόν και α είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μούτσιου τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Elite League.

Αναλυτικά:

Καλωσορίζουμε στη πόλη και στην ομάδα μας το Βαγγέλη Μυλωνά, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μούτσιου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κόουτς Μυλωνάς έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα, είναι 23 ετών και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Επίσης έχει κάνει μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της Λιθουανίας επάνω στη προπονητική της καλαθοσφαίρισης και το management. Έχει εργαστεί ως assistant coach στο αντρικό τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνής στη Β’Εθνική και ως head coach στο εφηβικό τμήμα. Τέλος τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στο τμήμα scouting της Λιθουανικής Vilnius Rytas, η οποία αγωνιζόταν στο basketball Champions League. Ευχόμαστε στο Βαγγέλη Μυλωνά καλή επιτυχία στο έργο του.
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας: "Είμαι ευτυχισμένος που έγινα κι εγώ μέλος της οικογένειας του Χαρίλαου Τρικούπη και των ανθρώπων του Μεσολογγίου. Μου έδειξαν πλήρη εμπιστοσύνη από την πρώτη επαφή που κάναμε και μου ήταν πολύ εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε και να επιστρέψω στην Ελλάδα ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω μαζί με τον coach Ηλία να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την ομάδα κι εύχομαι να έρθουν πολύ όμορφες στιγμές."