Skip to main content

Ελληνιάδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο της Μυκόνου για την φιλανθρωπική δράση για τα παιδικά χωριά SOS» (vid)

Ο team manager της Μυκόνου , Σταύρος Ελληνιάδης ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο της Μυκόνου που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου για την φιλανθρωπική δράση για τα παιδικά χωριά SOS.

Την 11η νίκη πέτυχε η Μύκονος στην Elite League στον αγώνα εναντίον του Ψυχικού , όμως η πραγματική επιτυχία για τους Νησι΄ωτες, ήρθε μέσω της φιλανθρωπικής δράσης της ομάδας για τα παιδικά χωριά SOS, με το παρκέ του γηπέδου να γεμίζει από αρκουδάκια. 

Ο team manager της ομάδας Σταύρος Ελληνιάδης με μήνυμα του ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στήριξε την δράση του συλλόγου .

« Μπραβο σε ολους για μια σπουδαία και δύσκολη νικη επι του Ψυχικού!!!!!ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Μυκόνου για την μεγάλη ανταπόκριση τους στην φιλανθρωπική δράση της Διοίκησης για τα παιδικά χωρια SOS!!!!!ειστε πάντα υπέροχοι και μοναδικοί!!!!!!», αναφέρει η ανάρτηση του Σταύρου Ελληνιάδη. 

Εκτός όμως του Ελληνιάδη και ο επίσημος λογαριασμός της Μυκόνου στο twitter, είπε το δικό του "ευχαριστώ" στους φίλους της ομάδας.