Skip to main content

Πανιώνιος - Στο τεχνικό επιτελείο του Λυκογιάννη ο Τερζής

Την προσθήκη του Θοδωρή Τερζή στο τεχνικό επιτελείο του Άρη Λυκογιάννη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, με τον Έλληνα τεχνικό να γίνεται μέλος των κυανέρυθρων ενόψει Basket League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Θοδωρής Τερζής είναι το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και θα πλαισιώσει τον Άρη Λυκογιάννη και τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Ο Θοδωρής Τερζής γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1988 και το «μικρόβιο» της προπονητικής μπήκε σύντομα μέσα του.

Από το 2008 μέχρι το 2013 εργάστηκε στις Ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, στη συνέχεια ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα U18, ενώ εντάχθηκε και στο προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας.

Το 2016 έγινε μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πρωτέα Βούλας όπου το 2020 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2022 και μετά από ένα μήνα ανέλαβε προπονητής στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου όπου κι εργάστηκε ως το τέλος της σεζόν 2023-2024».

Μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ο Θοδωρής Τερζής δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμή και την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται να εργαστώ στον Ιστορικό Σύλλογο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Θα κάνω τη μεγαλύτερη προσπάθεια για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καλωσορίζει τον κόουτς Τερζή κι εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για αποδοτική και παραγωγική σεζόν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.