Skip to main content

Χαρίλαος Τρικούπης: Ανακοίνωσε την «παύση» του ανδρικού τμήματος για την σεζόν 2024/25 (pic)

Χωρίς τον Χαρίλαο Τρικούπη θα πραγματοποιηθούν την νέα σεζόν τα πρωταθλήματα, τόσο σε Εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Με ανακοίνωση της, η ομάδα του Μεσολογγίου έκανε γνωστό πως από την στιγμή που δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί διάδοχη κατάσταση της μέχρι πρότινος διοίκησης, πάρθηκε η απόφαση το ανδρικό τμήμα να μπει σε… παύση, ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Έτσι, μετά από εννιά συνεχόμενα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Χαρίλαο Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου, πάντως, να κρατά ενεργά τα μικρότερα τμήματα της, ελπίζοντας πως του χρόνου τέτοια εποχή, οι συνθήκες θα είναι καλύτερες, ώστε να ενεργοποιηθεί και πάλι το ανδρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

Κάπου εδώ τελειώνει και ο κύκλος του Γ.Σ.Χαρίαλος Τρικούπης Μεσολογγίου μετά από 9 συνεχόμενες σεζόν στις εθνικές κατηγορίες της ΕΟΚ. Από το 2011 που ξεκίνησε η προσπάθεια της επαναλειτουργίας του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου έως και σήμερα αυτά που πετύχαμε και ζήσαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά διοίκηση και κόσμος μοιάζουν σαν σκηνές από παραμύθι. Από τη Β’ΕΣΚΑΒΔΕ στη Basket League!

Δυστυχώς όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μέχρι πρότινος διοίκηση που διατηρούσε την ομάδα στο υψηλότατο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί και φέτος αυτό δε κατέστη εφικτό.

Συνεπώς λοιπόν ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου δεν θα αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία σε επίπεδο ανδρών κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ΑΛΛΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο στίβο θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο Σύλλογος δεν διαλύεται. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει στη νεολαία της πόλης μας διέξοδο στον αθλητισμό, αλλά το αντρικό τμήμα μπαίνει σε παύση για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να μπορέσει το αντρικό τμήμα που τόσες χαρές προσέφερε σε αυτή τη πόλη όλα αυτά τα χρόνια να επανέλθει εκεί που αξίζει».