Skip to main content

Τζόλος: «Εύκολη η απόφαση να πάω στον Ερμή, η ομάδα έχει βλέψεις για το βήμα παραπάνω»

Ο Βαγγέλης Τζόλος ο νέος περιφερειακός του Ερμή Σχηματαρίου μίλησε για την μεταγραφή του στην ομάδα , τους στόχους της αλλά και για την Elite League στο ΕΟΚ Web Radio.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στον Ερμή Σχηματαρίου: «Ο κόουτς Οικονόμου μού έδειξε πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα του, μου μίλησε για τη προοπτική της ομάδας και τη δυναμικότητα που θα έχει και τη νέα σεζόν. Είχα συζητήσεις και με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά όταν μίλησα με τον κόουτς και μου ξεκαθάρισε τα πράγματα δε μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο. Έπαιξε ρόλο και ότι θα συνεργαστώ με άτομα που τα ήξερα από προηγούμενες ομάδες μου. Έτσι, για ‘μένα ήταν εύκολη απόφαση να πάω στον Ερμή Σχηματαρίου και να επιστρέψω ξανά στην Elite League».

Για τη δυναμικότητα του Ερμή την επόμενη σεζόν: «Δείχνει ότι θα είναι πολύ δυνατή ομάδα με τις προσθήκες που κάνει. Έχει πάρει τον Τουτζιαράκη, που είναι πολύ έμπειρος, έχει πάριε τον Σάμαρτζιτς και τον Γιοβάνοβιτς. Δείχνει να βαδίζει στα περσινά “χνάρια” και να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω, να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να κάνει το βήμα παραπάνω αν μπορέσει».

Για τον κόουτς Νίκο Οικονόμου: «Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που έχει το δικό του στίγμα στο μπάσκετ και σαν παίκτης. Σαν προπονητή δεν τον γνώρισα ακόμη, αλλά απ’ τις συζητήσεις μας και όταν γνωριστήκαμε από κοντά μού άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα αναμένουμε να συνεργαστούμε από κοντά και ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Για την Elite League: «Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πάρα πολύ το πρωτάθλημα, ειδικά με τους Αμερικάνους. Το επίπεδο ανεβαίνει πάρα πολύ. Πέρυσι ήταν πολύ συναρπαστικό και πολύ δύσκολο, γιατί υπήρχαν πολύ δυνατές ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας. Φέτος δεν υπάρχουν αυτές οι ομάδες, αλλά είναι και πάλι πολύ δυνατό».