Skip to main content

Νήαρ Ηστ: Συνεχίζει δίπλα στον Καραμπά ο Πατρινός

 O Νήαρ Ηστ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Πατρινό, βοηθό του προπονητή της ομάδας, Πέτρου Καραμπά.

Η ανακοίνωση του Νήαρ Ηστ:

«Ο Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Πατρινό, ο οποίος από την περσινή χρονιά έχει αναλάβει ρόλο assistant coach στην ανδρική μας ομάδα, δίπλα στον κόουτς Πέτρο Καραμπά.

Ο ρόλος του κόουτς Πατρινού στην National League 1 ήταν πολύ σημαντικός και φυσικά η άνοδος στην Elite League ανήκει και στη δική του δουλειά και προσπάθεια.

Με πλούσιο προπονητικό βιογραφικό, καθώς η ενασχόλησή του με την προπονητική ξεκινάει το 2013 αναλαμβάνοντας χρέη προπονητή σε τμήματα υποδομής και από το 2017 συνεχίστηκε με τη συμμετοχή του σε αγωνιστικά τμήματα. Τη σεζόν 2017-2018 διετέλεσε βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα των Μελισσίων (Α2). Ο Πατρινός δούλεψε για μια διετία στη Ν. Ιωνία BC (2018-2020) αρχικά ως assistant και στη συνέχεια ως head coach της ομάδας. Το 2021 -2022 εργάστηκε στον Πανελευσινιακό BC ως assistant coach, ενώ το 2022-2023 βρέθηκε βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Πεντέλης.

Λευτέρη, ευχόμαστε κάθε καλό και χαιρόμαστε που συνεχίζουμε μαζί και στην Elite League!».