Skip to main content

Σκουλίδας: "Υπάρχει σοβαρό και επαγγελματικό κλίμα στο πρότζεκτ της Μυκόνου, όλα λειτουργούν στην εντέλεια"

Ο Διον΄υσης Σκουλίδας, γκαρντ της Α.Ο. Μυκόνου, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio όπου μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στο Final-4 – UNICEF Trophy, τους στόχους του συλλόγου για τη νέα σεζ΄ον και την ικανοποίηση του από την εξέλιξη της καριέρας του στο νησί των ανέμων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για την πρόκριση στο Final-4 – UNICEF Trophy: «Είναι μια ωραία πρόκληση, ετοιμάζεσαι, είναι ένα ωραίο feeling να βρίσκεσαι σε κάτι τόσο μεγάλο, και προσωπικό και ομαδικό γεγονός. Είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και οι υπόλοιποι που καταφέραμε και περάσαμε και θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, να αγωνιστούμε για να βρεθούμε στο top-8, που είναι στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας»

Για την απόφασή του να πάει στον Α.Ο. Μυκόνου: «Απλό δεν είναι ποτέ θεωρώ, αλλά από τη στιγμή που μίλησα με τον κόουτς μού παρουσίασε κάτι πολύ ωραίο στις φιλοδοξίες μου και σε αυτό που θέλω εγώ να έχω, οπότε μετά η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη. Μου παρουσίασε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια, είχαμε ό,τι θέλαμε, ό,τι χρειαζόμασταν. Υπάρχει σοβαρό κλίμα, επαγγελματικό, οι προπονήσεις είναι πολύ ωραίες. Θεωρώ ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Έχουμε ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο και θέλουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να έχουμε winner mentality, αλλά το πάμε σιγά-σιγά, γιατί θεωρώ ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Οι ομάδες έχουν κινηθεί όλες και έχουν κάνει πολύ δυνατά ρόστερ, με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία, γιατί είναι ιδιαίτερο το μπάσκετ σε αυτή τη κατηγορία, υπάρχει πολύ ταλέντο. Εμείς προπονούμαστε όπως πρέπει, θέλουμε να είμαστε σοβαροί σε ό,τι κάνουμε και η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μυκόνου: «Εγώ θυμάμαι πέρυσι ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική που είχαμε έρθει με τη Δόξα. Ήταν πολύ ωραία. Θυμάμαι μετά το ματς που βγήκαμε και λάβαμε συγχαρητήρια από τον κόσμο ως αντίπαλη ομάδα. Είναι πράγμα που δεν το βλέπεις συχνά να συμβαίνει. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για ‘μένα και φέτος ανυπομονώ να το ζήσω».

Για τη φετινή Elite League: «Δεν υπάρχει απόλυτο φαβορί. Το είδαμε και πέρυσι και γενικά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτήν την κατηγορία. Ειδικά τώρα που έχει ανέβει πολύ το επίπεδο των Ελλήνων παικτών και των ξένων που έρχονται. Δε νομίζω να είναι κατώτερο του περσινού πρωταθλήματος, θεωρώ και φέτος το ίδιο θα είναι. Το ταλέντο έχει ανεβεί πολύ και σε Έλληνες παίκτες και στους ξένους που έρχονται. Οι ομάδες βάζουν παραπάνω χρήματα στο μπάτζετ τους. Η ΕΟΚ έχει κάνει φανταστική δουλειά στο πρωτάθλημα και παλεύει κάθε χρόνο να έχει και μεγαλύτερη προβολή. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί είναι το δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας και έγινε πανελλήνιο αυτήν τη στιγμή και υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Και φέτος θα δούμε ωραίο πράγματα στο πρωτάθλημα».

Για το αν τον ικανοποιεί σαν παίκτη η Elite League: «Εννοείται πως βρίσκω ενδιαφέρον, αν και δε θα κρύψω ότι έχω φιλοδοξίες και εγώ σαν άνθρωπος και θέλω να παίξω παραπάνω. Κάθε χρονιά δουλεύω και είναι ο στόχος μου να παίξω παραπάνω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε με καλύπτουν οι προτάσεις από εδώ. Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ειδικά με κάλυψε η πρόταση της Μυκόνου».