Skip to main content

Χάνγκα: «Το σημαντικό είναι ότι βγάζουμε ενέργεια στο παιχνίδι»

Η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα – δύσκολα απέναντι στην Μπανταλόνα, όπως δείχνει το τελικό 96-92, για την πρεμιέρα της τελικής φάσης της ACB, με τον Άνταμ Χάνγκα να στέκεται στην νίκη της ομάδας του.

«Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ. Θέλουμε να αγωνιστούμε αν και υπήρξαν κάποια σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα που έπεσε η απόδοσή μας. Δεν έχουμε χρόνο για να κοιτάξουμε πίσω, με τόσα πολλά παιχνίδια στη σειρά, αλλά θα πάμε στο επόμενο με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια», ήταν το πρώτο σχόλιο του παίκτη της Μπάρτσα, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουμε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο μήνα και ελπίζω να φτάσουμε σε καλή κατάσταση, αν και είναι πολύ διαφορετικό αυτό που συμβαίνει. Τώρα έχουμε ξεκινήσει την προσπάθειά μας και στόχος είναι η δεύτερη νίκη».

Ο Χάνγκα σχολίασε και το γεγονός πως ο Πέσιτς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι φυσιολογικό να ψάχνει την βελτίωση όλων των αρνητικών στοιχείων. Το σημαντικό είναι ότι βγάζουμε στο παιχνίδι ενέργεια και προσπαθούμε να "γεμίζουμε" το γήπεδο».