Skip to main content

Μάντζαρης: «Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος στον Έσπερο» (pic)

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Έσπερου, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, ανακοίνωσε, μέσω των social media, ο Αντώνης Μάντζαρης.

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος, έκανε μία αναδρομή της πορείας του στην ομάδα της Καλλιθέας, ευχαριστώντας όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή την πενταετία.

Αναλυτικά:

Μετά από 5 πολύ όμορφα χρόνια  ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Έσπερου από την θέση του προπονητή. Αμέτρητες χαρές και λίγες λύπες. Πολλοί φίλοι, ένας δύο εχθροί. Σωτηρία στην Α ΕΣΚΑΝΑ, καταξίωση στις καλύτερες ομάδες της Β εθνικής λόγοι προσωπικοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως στον Γιάννη το Γραψα (φτάσαμε σε σημείο να τον βλέπω πιο πολύ από τη γυναίκα του) όπως και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν μαζί μας για το καλύτερο δυνατό! Ο Έσπερος θα βρει το δρόμο του αργά ή γρήγορα.

Τα περισσότερα εύσημα σε έναν άνθρωπο που συνεργαστήκαμε και τα 5 χρόνια και ήταν ο λόγος που πήγα στον Έσπερο τον Αντώνη Τσατσο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Τόλη, τον Γιάννη, τον Κυριάκο, τον Μυρωνα, το Νίκο  τον Κύριο Θοδωρή (τους λέω με τα μικρά τους γιατί για μένα είναι φίλοι πλέον) και άλλους πολλούς αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας. Έτσι λοιπόν κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΣΠΕΡΑΡΑ!

104976715 579237389632215 6437283281632889053 n