Skip to main content

Γκουντάιτις: «Όταν με κάλεσε ο Πασκουάλ δεν υπήρχε αμφιβολία για την συνέχεια»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ, μίλησε για τη νέα του ομάδα, αλλά και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έκανες τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ζενίτ και δήλωσε αρχικά για την ρωσική ομάδα: «Ήξερα ότι ο σύλλογος υλοποιεί ένα νέο πρότζεκτ για να βρίσκεται στην Euroleague συνεχώς, με αποτέλεσμα να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο σε κάθε τομέα. Η Αγία Πετρούπολη από μόνη της είναι μια πολύ όμορφη πόλη, μιλώντας από την πλευρά ενός επισκέπτη. Όλοι στην πόλη είναι θετικοί και ζεστοί και όταν ο προπονητής με κάλεσε να παίξω, δεν υπήρχε αμφιβολία για την συνέχεια».

Για την περσινή σεζόν με τον τραυματισμό του: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, μετά τον τραυματισμό, για τον οποίο δεν έπαιξα για πολύ καιρό. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ. Η τωρινή κατάσταση και η πανδημία που έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψω σωστά και υπήρχε χρόνος να δουλέψω με τον εαυτό μου».

 Για τον κόσμο της Ζενίτ: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να μας στηρίξει από το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά να είναι όλοι υγιείς πάνω απ' όλα. Ανυπομονώ να έρθω στην Αγία Πετρούπολη και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με την ομάδα».