Skip to main content

Πανερυθραϊκός: Ο Παππάς εντυπωσιάζει με την πρόοδο αποκατάστασής του

Ο Άλκης Παππάς του Πανερυθραϊκού, εντυπωσιάζει με την πρόοδο αποκατάστασής του, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί πόδι).

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ομάδα της Νέας Ερυθραίας, ο πολύπειρος γκαρντ δουλεύει διαρκώς για την επιστροφή του στη δράση, ενώ η βρίσκεται ήδη έναν ολόκληρο μήνα μπροστά από τον προβλεπόμενο χροονοδιάγραμμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Πανερυθραϊκός:

«Παρά το «λουκέτο» που έχει μπει στον Αθλητισμό εξαιτίας της πανδημίας, ο Άλκης Παππάς δεν έχει σταματήσει να δουλεύει προκειμένου να επιστρέψει υγιής και ακόμη πιο δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί πόδι) στην αναμέτρηση με το Ψυχικό και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη την 4η του Νοέμβρη, από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Και, μάλιστα, έχει βαλθεί να… τρελάνει τους ειδικούς, αφού όχι μόνο η αποκατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά έχει διαψεύσει και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη σχετικά με την βελτίωση της κατάστασής του, καθώς βρίσκεται ήδη έναν ολόκληρο μήνα μπροστά από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα!

Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε και τρέξιμο, ενώ μετά την τελευταία εξέταση στην οποία υπεβλήθη από τον γιατρό του Πανερυθραϊκού, κ. Φώτη Τσούκα (Διευθυντής Ορθοπεδικός – Ευρωκλινική Αθηνών), διαπιστώθηκε ότι έχει ανακτήσει από τώρα (!) όλο το εύρος της κίνησης του ποδιού, γεγονότα τα οποία μόνο αισιοδοξία μπορούν να «γεννούν», σχετικά με το χρόνο επιστροφής του πολύπειρου γκαρντ στη δράση!

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία του Άλκη Παππά, μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο γιατρός της ομάδας μας, κ. Φώτης Τσούκας, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr, τόνισε: «Ο Άλκης είναι σε εξαιρετική κατάσταση! Μας έχει εντυπωσιάσει όλους με την πρόοδο που έχει κάνει, έπειτα μάλιστα από έναν τόσο άσχημο τραυματισμό, αλλά και με την υπερπροσπάθεια που καταβάλει καθημερινά. Έπειτα από την τελευταία εξέταση που του έκανα στο ιατρείο μου, στην Ευρωκλινική Αθηνών, μπορώ με σιγουριά να πω ότι η υπερπροσπάθειά του αυτή έχει ως αποτέλεσμα το να έχει καλύψει ένα μήνα περισσότερο από το προβλεπόμενο, ως εκ τούτου και η επιστροφή του στο παρκέ θα γίνει γρηγορότερα απ’ ό,τι αναμενόταν. Προς το παρόν, συνεχίζει κανονικά το Πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Η θέλησή του, σε συνδυασμό με τη ήδη επιτυχημένο χειρουργείο του, συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση του ποδιού και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά».