Skip to main content

Ερμής Σχηματαρίου - Κόντρα στον Άρη Θήβας ξεκινά τα φιλικά προετοιμασίας στις 27/8 (pic)

Με τον γειτονικό  Άρη Θήβας από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ ξεκινά τα φιλικά του ο Ερμής Σχηματαρίου, με τους νεοφώτιστους να μπαίνουν στη νέα σεζόν με σκοπό να έχουν καλή παρουσία στην Α2. 

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλε» θα αγωνιστούν για  πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2, με τους ιθύνοντες της ομάδας  να οργανώνουν το σύλλογο προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας της Βοιωτίας: 

«Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή επτά φιλικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου και τα φιλικά θα διεξαχθούν από τα τέλη Αυγούστου έως και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στις 27/08, ο Ερμής μας υποδέχεται τον Άρη Θήβας στο γήπεδό μας και στις 05/09 φιλοξενεί τον ΑΟ Μυκόνου για αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση.

Τα υπόλοιπα φιλικά θα διεξαχθούν κόντρα σε Μαρούσι (10/09), Παλαιό Φάληρο (17/09), ΦΕΑ (21/09), Πανερυθραϊκό (24/09) και Φιλαθλητικό (01/10). Και τα πέντε θα λάβουν χώρα στις έδρες των εν λόγω ομάδων».