Skip to main content

Τρέπτσα για την απόπειρα δωροδοκίας: «Είμαστε εντελώς καθαροί»

Η Τρέπτσα έδωσε απαντήσεις στις κατηγορίες της Πρίστινα που έκανε λόγο για απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για τα play-offs στο πρωτάθλημα Κοσόβου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τρέπτσα:

«Διαβάσαμε προσεκτικά την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από την Πρίστινα, ότι δηλαδή έγιναν προσπάθειες χειραγώγησης του τελευταίου ημιτελικού των play-offs. Ο σύλλογός μας δεν αποτελεί και δεν αισθάνεται μέρος αυτών των εξελίξεων. Η Τρέπτσα είναι εντελώς καθαρή και δεν ασχολείται με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το άθλημα.

Εν προκειμένω, μιλάμε για "παιχνίδια" εκτός παρκέ. Ως εκ τούτου, καλούμε τα αρμόδια ερευνητικά όργανα του κράτους και την Ομοσπονδία Μπάσκετ του Κοσσυφοπεδίου να κάνουν τη δουλειά τους και να απομυθοποιήσουν τους ισχυρισμούς της Πρίστινα. Θα επιμείνουμε ως σύλλογος ώστε να ξεκαθαρίσουν όχι μόνο αυτοί οι ισχυρισμοί αλλά και όλες οι υποψίες για παρατυπίες στο μπάσκετ του Κοσόβου τα τελευταία χρόνια. Δεν επιτρέπουμε να δυσφημίζεται το όνομά μας.

Με αφοσίωση και αποφασιστικότητα θα προστατέψουμε το έργο μας, τον ιδρώτα μας και την εικόνα του συλλόγου. Θα πάμε ως το τέλος αυτή την υπόθεση και θα επιμείνουμε να αποκαλυφθούν όλες οι υποτιθέμενες παρατυπίες. Επαναλαμβάνουμε, ως σύλλογος είμαστε εντελώς καθαροί και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε εμπλοκή σε αυτές τις εξελίξεις».