Skip to main content

ΗΠΑ - Ξεχωρίζει με το... καλημέρα ο Παπαδάτος

Αμέσως διακρίνεται με τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ ο Πάρης Παπαδάτος, με τον νεαρό αθλητή να κάνει 3 συνεχόμενα πολύ καλά παιχνίδια με το γυμνάσιό του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαδάτος ταξίδεψε για τις ΗΠΑ προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στο SFBA Trinity prep High School του Λας Βέγκας. 

Πριν καλά καλά κάνει προπόνηση, ο Έλληνας παίκτης σημειώνοντας 8,11 και 15 πόντους, ενώ ευστόχησε σε 8 τρίποντα συνολικά. 

Σε λίγες ημέρες η ομάδα του θα παίξει στο Border League, από το οποίο παιρνάνε κατά καιρούς διάφορες προσωπικότητες του μπάσκετ, ανάμεσά τους και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας του Παπαδάτου σε δηλώσεις του:

«Συμμετέχουμε στα πιο ανταγωνιστικά τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών. Κορυφαίο αυτών στο οποίο θα βρεθούμε, είναι το Grind Session.

Συνολικά θα αντιμετωπίσουμε περίπου 40 λύκεια , αλλά από το δικό μας πρόγραμμα έχουν ξεπηδήσει παίκτες για τα πιο αναγνωρισμένα κολέγια της χώρας και στην συνέχεια βρέθηκαν τόσο στο ΝΒΑ, όσο και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Έχουμε μια δυνατή ομάδα και φέτος, ήδη οι δυο ψηλότεροι παίκτες μας θα παίζουν από την επόμενη σεζόν σε κολέγια, αποκτήσαμε έναν combo guard τον Παπαδάτο από την Ελλάδα και άλλους δυο μπασκετμπολίστες από το Columbia.

Ταξιδεύουμε στην μισή Αμερική και μας αρέσει πολύ, που στα παιχνίδια μας, υπάρχουν προπονητές πολλών κολεγίων αλλά και ομάδων απ' όλο τον κόσμο».