Skip to main content

Θρήνος για τον χαμό του Τέρενς Κλαρκ (vid)

Το πανεπιστήμιο του Κεντάκι και συνολικά το μπασκετ των ΗΠΑ θρηνεί τον χαμό του Τέρενς Κλαρκ πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το LAPD, ο Κλαρκ, στις 14:10 τοπική ώρα, ο Κλαρκ, αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης του, πέρασε με το αυτοκίνητο του κόκκινο σηματοδότη, με αποτέλεσμα να εμβολίσει ένα άλλο αυτοκίνητο και στην συνέχεια να συγκρουστεί, αρχικά με κολώνα και στην συνέχεια με μάντρα.  

Ασθενοφόρο έφτασε στο μέρος για να παραλάβει τον παίκτη, ο οποίος, δυστυχώς, εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

"Είμαι συντετριμμένος, αισθάνομαι άρρωστος. Ο Τέρενς ήταν ένας νεαρός που όλοι αγαπούσαμε, με όνειρα, με ελπίδα. Ήταν ένα υπέροχο παιδί, σε κέρδιζε με τον χαρακτήρα και το χαμόγελό του. Πηγαίνω στο Λος Άντζελες για να συναντήσω τη μητέρα και τον αδελφό του, να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ. Θα είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα για εμάς που τον γνωρίζαμε. Προσευχηθείτε για την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη" ήταν τα λόγια του προπονητή του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι.

Ο Κλαρκ ήταν γέννημα – θρέμμα της Βοστόνης, ενώ αρκετές εκτιμήσεις τον ήθελαν στον δεύτερο γύρο του ΝΒΑ Draft 2021, στο στόχαστρο των αγαπημένων του Σέλτικς.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως το δυστύχημα συνέβη μόλις 10-15 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο το οποίο έχασε την ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ, τον Ιανουάριο του 2020.