Skip to main content

WNBA: Τα δεδομένα για τον τελικό του Commissioner’s Cup

Διαβάστε αναλυτικά τα δεδομένα για τον τελικό του Commissioner’s Cup , αλλά και τα έσοδα που αναμένεται να έχουν οι ομάδες.

Οι Σικάγο Σκάι θα φιλοξενήσουν τον τελικό του Commissioner’s Cup και θα αντιμετωπίσουν τους Λας Βέγκας Έισις, την Τρίτη (26/7). Πολύ απλά, αποτελεί μια αυτόνομη διοργάνωση 61 αγώνων μέσα στην σεζόν του WNBA, οπού οι ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ σε συγκεκριμένα παιχνίδια ανά περιφέρεια, πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό, ο οποίος προσφέρει prize pool ύψους 500.000 δολαρίων και πρόσθετα 165.000 δολαρίων για φιλανθρωπικές και κοινωνικές οργανώσεις της επιλογής της κάθε ομάδας.

Η κάθε παίκτρια από την ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει από 30.000 δολάρια, ενώ οι ηττημένες θα λάβουν 10.000 δολάρια έκαστος. Επίσης, η MVP του παιχνιδιού θα πάρει επιπρόσθετα 5.000 δολάρια.

Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, με τις Στορμ να κατακτούν το τρόπαιο επικρατώντας των Σαν με 79-57. Το παιχνίδι είχε γίνει μετά από διακοπή πέντε εβδομάδων στην σεζόν λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μέσα στην σεζόν, οι Σκάι είναι πρώτες στην Ανατολική Περιφέρειας με ρεκόρ 21-7, ενώ οι Έισις έχουν την πρώτη θέση στην Δυτική Περιφέρεια με ρεκόρ 20-8.