Skip to main content

Ντίγκινς - Σμίθ για Γκράινερ: «Είναι πολύ βαρύ όλο αυτό»

Μαζικό κύμα συμπαράστασης εκφράζεται στη Μπρίτνεϊ Γκράινερ από πλήθος αθλητών και αθλητριών καθώς η Αμερικανίδα σταρ έχει καταδικαστεί σε 9 έτη φυλάκισης. 

Η Ντίγκινς – Σμιθ, συμπαίκτρια της Γκράινερ στις Φοίνιξ Μέρκιουρι αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας της έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι είναι «βαρύ» αυτό που συμβαίνει.

Μάλιστα η συμπαίκτρια των Γκράινερ, Ταουράσι και Γκούσταφσον «λύγισε» κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, με τα μάτια της να είναι βουρκωμένα.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Ντίγκινς – Σμιθ:

«Είναι βαρύ, απλά βαρύ. Με αυτές τις ερωτήσεις δεν αφαιρείται κάτι από την πληγή μας, προσθέτετε σε αυτήν. Μπορούμε να καταρρεύσουμε και να κλαίμε μπροστά σε όλους σας για να δείτε πώς νιώθουμε.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω γι' αυτό το θέμα. Είναι αδερφή μας. Δεν είναι μια τυχαία Τζέιν από τον δρόμο. Δεν πολιτικοποιούμε το ζήτημα.

Είναι ένας άνθρωπος, μια φίλη από την κανονική ζωή μας, μια αδερφή από την κανονική ζωή μας. Φανταστείτε ένας τέτοιος δικός σας φίλος να ήταν εκεί.

Τώρα δεν αναμένω από κανέναν να νοιαστεί. Εμείς όμως νοιαζόμαστε. Υποτίθεται ότι είμαστε εδώ για να δώσουμε αυτό το παιχνίδι. Καμία μας δεν ήθελε να παίξει σήμερα. Πώς υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι και το παρκέ με καθαρό μυαλό, τη στιγμή που όλη η ομάδα κλαίει πριν από τον αγώνα».