Skip to main content

WNBA: Η ανάλυση του σήματος του All Star Game 2023

To All Star Game 2023 θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σήμα της φετινής διοργάνωσης.

Το WNBA All-Star Game του 2023 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Michelob Ultra Arena του Λας Βέγκας στις 15 Ιουλίου και η πόλη θα γίνει το "μπασκετικό" κέντρο εκείνης της περιόδου, αφού θα διοργανώνει παράλληλα και αγώνες του NBA Summer League. Το Λας Βέγκας θα το διοργανώσει για τρίτη φορά, με την τελευταία χρονικά να είναι το 2021.

Οι κάτοχες του τίτλους Έισις κατάφεραν να κατακτήσουν πέρσι το πρώτο επαγγελματικό τίτλο σε άθλημα για ομάδα του Λας Βέγκας. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε για άλλη μια φορά την εκδήλωση με την υπογραφή του πρωταθλήματος στην αθλητική και ψυχαγωγική πρωτεύουσα του κόσμου», δήλωσε ο πρόεδρος των Έισις, Νίκκι Φάργκας. «Το Λας Βέγκας αναδείχθηκε και ανέδειξε τις Έισις και το WNBA από την πρώτη μας σεζόν, και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους οπαδούς από όλο τον κόσμο πίσω στο Michelob ULTRA Arena για άλλη μια απίστευτη γιορτή με σκοπό τα καλύτερα που έχει να προσφέρει το γυναικείο μπάσκετ».

Αναλυτικά το σήμα:

Τα ζάρια δεξιά και αριστερά αθροίζουν τον αριθμό 19 και δείχνουν ότι είναι το 19ο συνολικά All Star Game του WNBA.

Το αστέρι με τις οχτώ ακτίνες από κάτω στο σήμα αναφέρεται στο περίφημο αστέρι του Λας Βέγκας με την γνωστή επιγραφή της πόλης.

Το διαμάντι προέρχεται από το σήμα των Λας Βέγκας Έισις.

Τα χρώματα είναι ένας συνδυασμός των Έισις +WNBA colors, τα οποία δείχνουν πως η ομάδα από το Λας Βέγκας είναι η διοργανώτρια του θεσμού για φέτος.