Skip to main content

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Νιγηρία (vid)

Την πατρίδα των γονιών του επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να μην κρύβει την συγκίνηση του.

"Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, μου πήρε τρία λεπτά για να προσαρμοστώ όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο γιατί όλοι μου μοιάζουν. Όλοι είναι σαν την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Νιγηρία", δήλωσε και εξήγησε το σημαντικό ρόλο της οικογένειας του στη ζωή του.

"Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου γιατί είμαστε αθλητές. Μου αρέσει το μπάσκετ. Ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και η μητέρα μου έκανε στίβο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό για να φτάσω εδώ, το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν η ευκαιρία και το ταλέντο", υποστήριξε ο Θανάσης ο οποίος συμμετείχε στο camp που διοργάνωσε η εταιρία «Flour Mlls of Nigeria».

"Το πιο σημαντικό και δύσκολο πράγμα είναι να μην ξέρεις πώς να παίζεις μπάσκετ, αλλά μόλις ξεκινήσεις να παίζεις, πρέπει να ξέρεις πώς να είσαι πειθαρχημένος και έτοιμος να κάνεις θυσίες", ανέφερε αρχικά.  "Συνειδητοποιώ ότι το μπάσκετ μου έδωσε μια βάση και την ευκαιρία να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή. Το λέω συνέχεια, μου άλλαξε τη ζωή" ,ολοκλήρωσε ο Έλληνας διεθνής.