Skip to main content

Μπόγρης- Συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του από την Τενερίφη

Την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του από την Τενερίφη  είχε ο Γιώργος Μπόγρης.

Το Περιστέρι φιλοξένησε την Τενερίφη για την τελευταία αγωνιστική του BCL με τις δυο ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα  προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της αποστολής της Τενερίφης στην Ελλάδα , μέλη της συναντήθηκαν  με έναν παλιό τους γνώριμο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο Έλληνας ψηλός συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του σε μαγαζί της Αθήνας. Πιο συγκεκεκριμένα με τον Χουέρτας, τον Σάλιν , τον Λόπεθ , τον Φιτιπάλντο και τον  Ντόνερκαμπ, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πόσες καλές σχέσεις έχει κρατήσει και την αγάπη του για τον ισπανικό σύλλογο. O Mπόγρης προχώρησε σε ανάρτηση στα social media με τους πρώην συμπαίκτες του γράφοντας «'Οταν τελειώνει το μπάσκετ, αρχίζει μια οικογένεια»

Ο Μπόγρης είχε αγωνιστεί στην Τενερίφη την σεζόν 2016-2017 και 2019-2021 και έχει πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2017 και ένα διηπειρωτικό κύπελλο το 2020. Ενώ σε ατομικό επίπεδο ήταν πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2017 και μέλος στην καλύτερη 5αδα.