Skip to main content

Ο Ναν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία περί επίθεσης σε σύντροφο του και το 2016

Ο Κέντρικ Ναν βρέθηκε στο Α.Τ Βριλησσίων, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με την σύζυγο του, όπου και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός αστέρας του Παναθηναϊκού απασχόλησε την Αστυνομία με την συμπεριφορά του απέναντι σε σύντροφο του.

Συγκεκριμένα και στις αρχές του 2016 ο τότε παίκτης του Illinois συνελήφθη και πάλι με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς φέρεται να κτύπησε μία γυναίκα στο διαμέρισμα της

Σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, η γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση, λέγοντας πως είχε μία διαφωνία με τον Ναν αναφορικά με την σχέση τους και το αν του χρωστούσε κάποια χρήματα ή όχι και σε κάποια στιγμή ο παίκτης την έσπρωξε και την κτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Όταν η Αστυνομία έφτασε στην οικία της γυναίκας, είδε σημάδια στον λαιμό και τους ώμους της, παίρνοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Μάλιστα, με ανακοίνωση τους, ο τότε προπονητής του Ιλινόις, Τζον Γκρόους και ο Αθλητικός Διευθυντής, Τζος Γουίτμαν, έκαναν γνωστή την επ’ αόριστον αποβολή του παίκτη

«Ο Κέντρικ Ναν αποβάλλεται επ’ αόριστον από όλες τις δράσεις της ομάδας, όσο διαρκεί η έρευνα και εν αναμονή των νομικών διαδικασιών για ενδοοικογενειακή βία. Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε την κουλτούρα του πρωταθλητισμού σε ολόκληρο το αθλητικό μας πρόγραμμα και ενθαρρύνουμε όλους να επιτρέψουν την λειτουργία της νομικής διαδικασίας πριν την έκδοση της απόφασης. Εργαζόμαστε επιμελώς για να διασφαλίσουμε ότι η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ είναι αντιπροσωπευτική των υψηλών ιδανικών που υποστηρίζουμε στο Illinois Athletics», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.