Skip to main content

Γκάλης και Γιαννάκης στο φιλικό για τον Ντράζεν Πέτροβιτς

Τα βλέμματα του παγκόσμιου μπάσκετ θα στραφούν στο Ζάγκρεμπ, στις 5 Σεπτεμβρίου, όπου και θα διεξαχθεί το μεγάλο φιλικό παιχνίδι, στην μνήμη του τεράστιου Ντράζεν Πέτροβιτς, με την ελληνική παρουσία να είναι κάτι παραπάνω από έντονη.

Και αυτό γιατί, το παρών θα δώσουν δύο «ιερά τέρατα» του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Την παρουσία των δύο Ελλήνων  θρύλων του μπάσκετ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο  Sportske ο Άτσο Πέτροβιτς, με τον αδελφό του «Μότσαρτ» να αναφέρεται σε όλα τα μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν στην Κροατία, για να τιμήσουν την μνήμη του Ντράζεν.

Έτσι, στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι θα βρεθούν οι Λούκα Ντόντσιτς, Εργκίν Αταμάν, Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Έντι Ταβάρες, Ντζάναν Μούσα, καθώς επίσης και οι  οι Ματίας Λεσόρ. Τόκο Σενγκέλια, Σέιν Λάρκιν, Νταϊσόν, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Γιάκα Μπλάζιτς, ενώ ο Άτσο Πέτροβιτς περιμένει την απάντηση και του Νίκολα Γιόκιτς.

Όσον αφορά τους θρύλους του παρελθόντος, εκτός από τους Γκάλη και Γιαννάκη, έχουν προσκληθεί και οι Ρισάρ Ντακουρί και Ντόρον Τζάμσι.