Skip to main content

Κάτι ξέχασε ο Τρινκιέρι

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και τις δηλώσεις του Αντρέα Τρινκέρι έχει κηρυχτεί ένας ακόμα αγώνας ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» και πράσινους οπαδούς με τους τελευταίους να παίρνουν τις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού και να τις κάνουν σημαία και τους πρώτους να απαντούν για τον Λεσόρτ. Τους δεύτερους να συνεχίζουν με τις ομαδικές βολές των Πειραιωτών και τους πρώτους να απαντούν αντίστοιχα για την περσινή χρονιά. Και το… γαϊτανάκι συνεχίζεται. 

Τι ισχύει όμως με τις δηλώσεις του Τρινκιέρ και ποια είναι η αλήθεια με τις βολές του Βεζένκοβ; 

Κοιτάει τους διαιτητές και κερδίζει βολές είπε για τον MVP της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας αλλά δεν είπε ότι οι πέντε (από τις συνολικά 13) βολές που εκτέλεσε ο Βεζένκοφ έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν οι παίκτες του είχαν εντολή από τον ίδιο να σταματάνε το χρόνο. 

Πήραν λοιπόν τις δηλώσεις Τρινκιέρι διάφοροι λογαριασμοί στα social media και ταυτόχρονα πόσταραν για την… ασυλία του Βεζένκοβ. Δεν έγγραψαν όμως ότι ο MVP της Ευρωλίγκας τη σεζόν 22-23, στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είχε μόλις δυο βολές.

Και η τοξικότητα στα social media συνεχίζεται κι αντί οι… φίλαθλοι των δυο ομάδων να χαίρονται για τους παιχταράδες που έχουν στα ρόστερ τους κοιτάνε μόνο πως θα κάνουν κακό ο ένας στον άλλο. Και δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι που το κάνουν αυτό.