Skip to main content

Μαράια: «Φοβερή εμπειρία να βλέπω τον Γιάννη να ωριμάζει και να πετυχάινει» (pic)

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δημιούργησε μία νέα σελίδα στο Instagram, θέλοντας να ανοιχτεί περισσότερο στο ευρύ κοινό και να δώσει κίνητρο σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο βιώνει μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της, μεγαλώνοντας το παιδί τους και πλέον νιώθει πιο άνετα να πει όσα σκέφτεται. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά της και να εμπνεύσει όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, αποκάλυψε πράγματα σχετικά με την καθημερινότητά της στο πλευρό ενός MVP, τονίζοντας πως η απόφαση να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της σχέδιά πάρθηκε από κοινού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Μαράια. Θα είμαι σύντομη, ναι, βγαίνω με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό όμως είναι κάτι μικρό από αυτό που είμαι. Είμαι μια νέα μητέρα, μια απόφοιτος κολεγίου, μια πρώην αθλήτρια και ένας άνθρωπος που του αρέσει η ιδιωτικότητα. Δυστυχώς το να έχεις σχέση με έναν elite επαγγελματία αθλητή δεν σου αφήνει πολλή ιδιωτικότητα στη διάρκεια του χρόνου, οπότε έπρεπε να προσαρμοστώ σε αρκετούς τομείς της ζωής μου. Ο κόσμος συνεχώς μου ζητάει να μοιραστώ περισσότερα για μένα και αποφάσισα να το κάνω. Αποφάσισα να ανοιχτώ λίγο περισσότερο και να μοιραστώ στιγμές από το ταξίδι μου με τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια ήμουν ευλογημένη που βοήθησα τον Γιάννη να γίνει ο καλύτερος εαυτός του, εντός κι εκτός γηπέδων. Είναι μια φοβερή εμπειρία να τον βλέπεις να ωριμάζει και να πετυχαίνει σε αυτό που αγαπά. Τώρα όμως αποφασίσαμε ότι ήρθε η δική μου σειρά για να βρω το πάθος μου, να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου και να κυνηγήσω τη δική μου επιτυχία. Και αυτό θα κάνω, οπότε καλώς ήλθατε στο ταξίδι μου. Αυτή η νέα σελίδα στο Instagram θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα πάθη μου και στην τόνωση όσων με ακολουθούν. Αν αναζητάτε φωτογραφίες από διακοπές, μωρά και στιγμές από τη σχέση μου, δυστυχώς αυτά δεν σκοπεύω να τα μοιραστώ. Αν όμως χρειάζεστε κίνητρο και μια θέση στην πρώτη σειρά της προσωπικής μου ωρίμανσης, ακολουθήστε με».

https://www.instagram.com/p/CAOXprsAOBq/