Skip to main content

Η πρώην σύζυγος του Λάμπε τον κατηγορεί πως απήγαγε τον γιο τους!

Μπλεξίματα για τον Ματσέι Λάμπε, καθώς η πρώην σύζυγος του τον κατηγορεί πως έχει απαγάγει τον γιο τους!

Συγκριμένα η Λουάνα Σαντιέν, μοντέλο από την Βραζιλία, με ανάρτηση της στο Instagram, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Δύο μήνες χωρίς το μικρό μου, χωρίς να το φιλάω το πρωί, χωρίς να του τραγουδάω το αγαπημένο του τραγούδι και να μην του λέω ότι όλα θα πάνε καλά.

Μοιάζει με εφιάλτη και κάθε μέρα ξυπνάω με έναν πόνο στην καρδιά, δεν κοιμάμαι τα βράδια, έχω αγωνία, θλίψη. και όλ αυτά επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να μου δώσει πίσω τον γιο μου. Επειδή σύμφωνα με αυτόν πρέπει να υπογράψω μία συμφωνία που ο ίδιος θέλει και να δεχθώ τους όρους που θέτει για να δω τον γιο μου".

Όπως αναφέρει η Σαντιέν, ο Λάμπε την εμπόδισε να μπει στο σπίτι τον περασμένο Μάρτιο όταν και προσπάθησε να συναντήσει τον γιο της. Μάλιστα, η Αστυνομία υποστήριξε πως ο Πολωνός σέντερ είχε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο!

"Σιχαίνομαι τον Λάμπε, δεν θέλω να τον δω, να τον ακούσω ή να έχω κάποια σχέση μαζί του. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα δεχθώ τις συνέπειες. Εμπιστεύομαι τον δικηγόρο μου. Είχαμε για χρόνια μία τοξική σχέση, γεμάτη φόβο, απειλές και εξευτελισμό" , αναφέρει β Βραζιλιάνα,   η οποία ανέβασε ένα VIDEO στον λογαριασμό της που δείχνει τον Λάμπε με το γιο τους, όπου το παιδί λέει στη μητέρα του πως αν υπογράψει τα χαρτιά θα τον επιστρέψει την ίδια μέρα!

Από την πλευρά του ο Πολωνός άσος απάντησε λέγοντας πως "αυτοί που πιστεύουν σε αυτά τα ψέματα δεν έχουν σημασία. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για όλα αυτά που αναφέρει (σ.σ η πρώην σύζυγός του) Ο νόμος και η αλήθεια θα αποκαλυφθούν".