Skip to main content

Αμπρίνες: «Αν διακοπεί η ACB ο τίτλος πρέπει να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο YouTube, ο Άλεξ Αμπρίνες θεωρεί πως, σε περίπτωση οριστικής διακοπής της ACB, είναι σωστό να δοθεί το φετινό πρωτάθλημα στους μπλαουγκράνα, ενώ φαίνεται θετικός στο να αγωνιστεί, αρκεί τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας.

Ο 26χρονος Ισπανός γκαρντ/σμολ φόργουορντ ανέφερε πως: «Εάν τα τεστ γίνονται συχνά και τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, τότε πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχτούν να παίξουν. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλουν. Το μόνο κακό, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε μία πόλη είναι ότι οι παίκτες των ομάδων που θα προκριθούν στον τελικό, θα λείπουν 20 ημέρες από τα σπίτια τους».

Για το ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν διεξαχθούν τα ματς δήλωσε ότι : «Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη θέση, τότε θα ήταν δίκαιο να το πάρει η Ρεάλ. Παίζαμε έξι μήνες στη διοργάνωση και εάν δεν πάρει τον τίτλο ο πρώτος στη βαθμολογία, τότε καταργείς τους έξι μήνες δουλειάς, για δύο μήνες που δεν παίχτηκαν».