Skip to main content

Ο.Α.: Ο φιναλίστ του τένις...είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ και των Χιτ (pic)

Φίλαθλος των Μαιάμι Χιτ δηλώσει ο Κάρεν Χατσάνοφ, που θα αγωνιστεί στον τελικό του μονού στο τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 Ο Κάρεν Χατσάνοφ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισπανού Καρρένο Μπούστα, νικώντας τον στα ημιτελικά με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και εξασφάλισε ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικό του μονού στο τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ.

Ο 25χρονος Ρώσος αθλητής με Αρμένικες ρίζες εκπροσωπεί την Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, έχει ως μόνιμη κατοικία το Ντουμπάι των Η.Α.Ε., ενώ προπονείται στην Βαρκελώνη και είναι το Νο.12 του ταμπλό στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.

Ο Χατσάνοφ μέσω των social media δείχνει πέρα από την αγάπη του για το τένις, το ενδιαφέρον του και για τα άλλα αθλήματα και δηλώνει ότι υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο και τους Μαιάμι Χιτ στο μπάσκετ. Έχει ως πρότυπο του, τον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ έχει δηλώσει ότι αν δεν γινόταν τενίστας, θα ήθελε να γίνει μπασκετμπολίστας ή σπόρτς μάναζερ ή ατζέντης.

Την αγάπη του για τους  Χιτ την έχει εκδηλώσει και μέσω των social media, αφού στις 19/8/2020 ανέβασε μια φωτογραφία με τους Χίρο, Μπάτλερ και Αντεμπάγιο γράφοντας ως λεζάντα "Πάμε Μαιάμι Χιτ", καθώς και στις 1/8/2020, με λεζάντα "Το NBA έρχεται", προπονήθηκε με μπλούζα της ομάδα του Μαιάμι, οπού είχε από πίσω το όνομα του.

 

Ο Χατσάνοφ πέρα από την αγάπη του για τους Χιτ, ανέφερε σε άλλο ποστ του, που κρατούσε την μπάλα του θεσμού της VTB League, ότι: "Είναι επιβεβαιωμένο. Είμαι μεγάλος φαν του μπάσκετ". Ιδιαίτερα, έσβησε τα κεράκια πέρσι για τα 24α γενέθλια του σε μια τούρτα που ήταν εμπνευσμένη από το μπάσκετ

 Ξεχωριστό ποστ είχε κάνει και την ημέρα που σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του θρύλου των Λέικερς σε μαύρο φόντο και αναφέροντας ότι: "Έμπνευση. Πρότυπο. Θρύλος. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι "έφυγε". Θα μας λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη Κόμπι Μπράιαντ".