Skip to main content

«Δεν θα πληρωθείς ποτέ από εμάς, μ@@α Γκρίφιν!» (vid)

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα, την ΑΕΚ, στο ντέρμπι Δικεφάλων με τον ΠΑΟΚ, με τους φίλους των κιτρινόμαυρων να… ξεπληρώνουν το χρέος της Ένωσης προς τον Αμερικανό, με… μπινελίκια!

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν είναι ένας από τους πολλούς παίκτες με τους οποίους η ΑΕΚ έχει οικονομικές εκκρεμότητες, με τον Αμερικανό, μάλιστα, να μην έχει κρύψει τον εκνευρισμό του, με ανάρτηση του στα social media.

Φαίνεται πως οι φίλοι της Ένωσης κράτησαν… μανιάτικο στον Αμερικανό τα όσα είπε και έγραψε εις βάρος της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να τον λούσουν με διάφορα… γαλλικά, κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την φανέλα του οποίου φοράει, πλέον, ο παίκτης.

«Δεν θα πληρωθείς ποτέ από εμάς Γκρίφιν», φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ προς την πλευρά του Αμερικανού παίκτη του ΠΑΟΚ, συνοδεύοντας τις φωνές τους με διάφορες… ευχές στα γαλλικά!

Μάλιστα, σε μία στιγμή, ο Γκρίφιν φάνηκε πως απάντησε προς την πλευρά της εξέδρας, χωρίς, πάντως, να έχουμε κάποιο μεγαλύτερο… παρατράγουδο!

Πλέον, αναμένουμε με αγωνία πιθανό διαδικτυακό… κτύπημα του Αμερικανού, που όχι μόνο βλέπει την πρώην ομάδα του να του χρωστά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τα… άκουσε κιόλας από την εξέδρα.