Skip to main content

Επαναλαμβανόμενα τα παράπονα των ομάδων για την φιλοξενία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Η ΑΕΚ άφησε το ΟΑΚΑ για το κλειστό των Άνω Λιοσίων, προκειμένου να αποκτήσει την «ζεστή» έδρα που ποτέ δεν κατάφερε να δημιουργήσει στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Φαίνεται, όμως, πως οι ιθύνοντες του Δικέφαλου έχουν… παρεξηγήσει τον όρο «καυτή» έδρα.

Δεν είναι τυχαίο πως όσες ομάδες επισκέφθηκαν την έδρα της ΑΕΚ, είχαν σοβαρά παράπονα για την κατάσταση που συνάντησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και την φιλοξενία που έτυχαν από τους «κιτρινόμαυρους».

Είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τα όσα έζησε ο Μάλκολμ Γκρίφιν από τους οπαδούς της πρώην ομάδα του, πριν από μόλις μία εβδομάδα, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να τον.. .στολίζουν με διάφορα γαλλικά, σε σημείο που ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΠΑΟΚ, να πιάσει την κουβέντα με την εξέδρα.

Μία εβδομάδα αργότερα, είχαμε τα ίδια και χειρότερα, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με την εξέδρα να βρίζει σε όλη την διάρκεια του αγώνα του Λαρεντζάκη και την μητέρα του και τα πράγματα να… ξεφεύγουν με την λήξη, όταν ένας εκ των οπαδών της Ένωσης, ξεπέρασε τα όρια στην φυσούνα του κλειστού, ευχόμενος τον θάνατο (!) της μητέρας του «ερυθρόλευκου» άσου, με τον τελευταίο να αντιδρά.

Και επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει οι διοικούντες της ΑΕΚ να πάρουν τα μέτρα τους, ώστε το κλειστό των Άνω Λιοσίων να μετατραπεί σε μία ζεστή, για τους ίδιους, έδρα, αλλά μέχρι εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, τα έκτροπα θα επαναλαμβάνονται επί εβδομαδιαίας βάσεως και δεν θα θέλει πολύ η κατάσταση να τεθεί… εκτός ελέγχου.