Skip to main content

Ο Γιάννης έγινε ο πρώτος διάσημος που υπέγραψε συμφωνία με την WhatsApp (pics)

"Μαμά, μπαμπά τα καταφέραμε" ήταν το μήνυμα που έστειλε στους γονείς του για το NBA Draft του 2013 o Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω WhatsApp και κατάφερε να υπογρέψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με την εφαρμογή του Meta Platforms και να γίνει ο πρώτος διάσημος που θα προωθήσει την εταιρεία ανταλλαγής μηνυμάτων.

O Γιάννης ιδιαίτερα φόρεσε μια πράσινη μπλούζα με τον αριθμό +234 που είναι ο κωδικός του τηλεφώνουν στην Νιγηρία από την οποία έχει ρίζες, ενώ η  μπλούζα έχει το όνομα του όπως το γράφουν στην Αφρικανική χώρα, δηλαδή είναι γραμμένο ως  Adetokunbo.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε στο twitter ότι: "Η οικογένειά μου βασιζόταν πάντα στο WhatsApp για να παραμείνει συνδεδεμένη σε όλο τον κόσμο. Η σχέση μου με το WhatsApp είναι τόσο σημαντικό μέρος αυτού που είμαι. Μιλάμε για ώρες, μοιραζόμαστε τα σκαμπανεβάσματα μας και φυσικά λέμε πολλά αστεία".

Μάλιστα σε σχετική δήλωση του είπε: "Σε όλη μου τη ζωή, το WhatsApp με κράτησε συνδεδεμένο με τους αγαπημένους μου, τους φίλους μου, τις κοινότητές μου και όλους όσους είναι σημαντικοί για εμένα. Είναι ένας σύνδεσμος με το σπίτι μου στην Ελλάδα και ένας σύνδεσμος με τις οικογενειακές μου ρίζες στη Νιγηρία.

Η εύκολη πρόσβαση στις κοινότητές μου με βοήθησε να αποκτήσω το άτομο και τον αθλητή που είμαι σήμερα και η συνεργασία με το WhatsApp—μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιώ καθημερινά για να παραμένω συνδεδεμένος με την οικογένειά μου—είναι σημαντική για μένα. Ανυπομονώ να οικοδομήσουμε μαζί αυτή τη συνεργασία.

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία μου ξέρουν ότι είμαι Έλληνας και Νιγηριανός: Μεγάλωσα στην Ελλάδα, αλλά οι ρίζες μου είναι Νιγηριανές. Μεγαλώνοντας, ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθώ με την οικογένειά μου στη Νιγηρία ήταν μέσω του WhatsApp.

Ως άνθρωποι, είμαστε μια συλλογή από εμπειρίες και το να μαθαίνω από πού ήρθα με κράτησε κοντά στην ταυτότητά μου καθώς συνεχίζω να εξελίσσομαι ως αθλητής και ως άνθρωπος".

Σε δήλωση της επικεφαλής της παγκόσμιας επωνυμίας και ολοκληρωμένου μάρκετινγκ WhatsApp, η Vivian Odior είπε:

"Η επιτυχία του Γιάννη τροφοδοτείται από τις βαθιές σχέσεις που έχει στη ζωή του και ήταν τιμή μου να ακούσω ότι το WhatsApp βοήθησε να διατηρηθούν δυνατές αυτές οι σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γιάννης είναι ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης της WhatsApp.

Ο Γιάννης είναι ένας από τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν το WhatsApp καθημερινά για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά του και η ιστορία του είναι ένα τέλειο παράδειγμα του γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα".

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: