Skip to main content

Μεγάλα κέφια ο Τζειμς στο twitter (pic)

Ο γκαρντ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν φοβάται να εκφράσει την άποψη του στο twitter, για αυτό και σχολιάζει χιουμοριστικά κάποια πράγματα σχετικά με την EuroLeague, μαζί είτε με παίκτες της διοργάνωσης, είτε με απλούς followers.

Αρχικά σε ένα βίντεο της EuroLeague, που έδειχνε τον Σκότι Γουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ να καρφώνει, με την λεζάντα να αναφέρει: "Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να δίνει ασίστ για alley oops, αλλά όχι αυτό (εννοεί το κάρφωμα)", με τον Μάικ Τζέιμς να ταγκάρει τον γκαρντ της Ισραηλινής ομάδας και να τον ρωτάει "από πότε;".

Ο Γουίλμπεκιν του απάντησε: "Αυτό είναι το πρώτο μου κάρφωμα σε παιχνίδι", με το Τζέιμς να του λέει χιουμοριστικά: "Λοιπόν, επέστρεψες τώρα. Πρέπει να το βλέπω αυτό κάθε μήνα τώρα". Ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έδωσε υπόσχεση ότι του χρόνου "τον έχει", δηλαδή θα τον ξεπεράσει, με τον Μάικ Τζέιμς να απαντάει με ένα emoticon συμφωνίας.

Σε ερώτηση μιας followers του στο twitter, οπού έλεγε: "Μάικ, παίζεις εξαιρετικά αυτήν την σεζόν. Ιδιαίτερα, στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Αν ο Λάρκιν ή ο Μίτσιτς φύγουν (ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο), τότε η Εφές πρέπει να σε επιλέξει. Ο μισθός σου θα είναι γύρω στα 1.5 εκατομμύρια . Αλλά αν πείσεις τον Γουίλ Κλάιμπερν να έρθει, τότε θα πάρεις και 200.000 μπόνους", με τον γκαρντ της Μονακό να απαντάει χιουμοριστικά: "Noooo".

Δείτε το σχετικό tweet: