Skip to main content

SummerJump Crystal Waters 3on3 beach basketball tournament - Έγραψε ιστορία με τη 10η διοργάνωση - Θέαμα και διασκέδαση (pic)

Για 10η χρονιά το Summer Jump Crystal Waters διεξήχθη κανονικά στο Casa Playa στην παραλία του Βασιλικού.

Η διοργάνωση που έγινε κυρίως από τον Γιώργο Ζάγκλα που είναι ο βασικός εκφραστής αυτής της προσπάθειας αλλά και με την υποστήριξη πολλών χορηγών και φυσικά του συλλόγου της ΑΓΕΖ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Για άλλη μια χρονιά το εντυπωσιακό θέαμα κυριάρχησε στους αγώνες μπάσκετ στην άμμο που διεξήχθησαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Casa Playa στο Βασιλικό.
Οι αγώνες είχαν διάφορες ηλικιακές κατηγορίες αλλά και τις μάχες ανδρών και γυναικών που ολοκλήρωσαν μάλιστα το πρόγραμμα με τους εντυπωσιακούς τελικούς, οι οποίοι κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Φέτος για συνολικά 6η φορά από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση έδωσε το παρών ο φόργουορντ του Απόλλωνα της Πάτρας Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος έχει θητεύσει σε Προμηθέα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα ήταν αυτός που τίμησε τους διακριθέντες και βγήκε αναμνηστική φωτογραφία, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον φίλο του Γιώργο Ζάγκλα και συνολικά για τη διοργάνωση του Summer Jump.

Η διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί πηγαίνοντας και προς την Πάτρα κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων αλλά και των συμμετεχόντων που έδωσαν συγχαρητήρια για το υπέροχο αποτέλεσμα.

Φέτος την παρουσίαση της διοργάνωσης ανέλαβε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.