Skip to main content

Υπόκλιση Αταμάν σε Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχίζει με… φόρα από την Euroleague και τα χρώματα του Ολυμπιακού και στο Eurobasket, με την φανέλα της Βουλγαρίας.

Και μπορεί η συγκλονιστική του εμφάνιση απέναντι στην Τουρκία (28 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ) να μην αποσόβησε την ήττα της εθνικής του ομάδας, όμως τα… φοβερά και τρομερά που έκανε στο παρκέ, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Έτσι, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Τούρκος ομοσπονδιακός προπονητής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, έσπευσε προς το μέρος του Βεζένκοβ, για να του αποδώσει τα εύσημα για την απόδοση του. Ο Τούρκος προπονητής συνομίλησε για λίγα δευτερόλεπτα με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, του έδωσε συγχαρητήρια για την μεγάλη του εμφάνιση και του ευχήθηκε  καλή συνέχεια. 

Με αυτή την κίνηση του ο Αταμάν εξέφρασε τον σεβασμό και την αναγνώριση του προς έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης αυτήν την περίοδο, που του… έκανε την ζωή δύσκολη, κρατώντας την Βουλγαρία ζωντανή στο παιχνίδι, μέχρι την τελευταία περίοδο του αγώνα.