Skip to main content

Γιαννακόπουλος: «Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη κι άλλοι πάνε σε αντίπαλα στρατόπεδα»

Θέση σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Δημήτρη Αγραβάνη από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ υποστήριξε πως, παρά την ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, δεν θα προχωρήσει στην μεταγραφή Αγραβάνη, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που αντιδρά με το… κόκκινο παρελθόν του διεθνή φόργουορντ.

«Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε τεσσάρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν τον θέλει, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Παπανικολάου παλιότερα και τον Μπουρούση. Όταν όμως άλλοι πάνε στα αντίπαλα στρατόπεδα, τα οποία αποδεδειγμένα στην έχουνε στημένη, εκεί όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Βέβαια, δεν λέγεται Γιαννακόπουλος, που φταίει για όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του την είδηση της πρόσληψης του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ΕΟΚ, με τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, καθώς και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.