Το Π. Φάληρο το… έριξε έξω (pic)Ένα χαλαρό βράδυ σε γνωστό στέκι της παραλιακής, πέρασε η ομάδα του Π. Φαλήρου.

Τα μέλη της ομάδας του ΑΟΠΦ βρέθηκαν στο «Nalu», με το όμορφο κλίμα να δείχνει χαρακτηριστικά το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε τεχνικό τιμ και παίκτες.  

Αναλυτικά η ενημέρωση του Π. Φαλήρου:

Στο Nālu ο ΑΟΠΦ

Ο ΑΟΠΦ το έριξε… έξω, με την ομάδα μας να περνάει ένα χαλαρό βράδυ στον φιλόξενο χώρο του Nālu. Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα αποδίδει κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και τα αποτελέσματα φαίνονται τόσο εντός γηπέδου όσο και στον βαθμολογικό πίνακα. Με το… ηθικό στα ύψη η αντρική μας ομάδα ήταν καλεσμένη του Manolis Moutsos και δείπνησε στο γνωστό μαγαζί της παραλιακής! Όπως είναι φυσικό το κλίμα ήταν όμορφο, ενώ δεν έλειψαν και τα γέλια από το τραπέζι μας κάτι που αποδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των αθλητών και του προπονητικού staff.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Nālu, όλο το προσωπικό και φυσικά τον κ. Manolis Moutsos για την υπέροχη φιλοξενία τους, αλλά και για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

 

 


Αναζήτηση