Skip to main content

Τζέιμς για Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω ο Λάσο ή εγώ να είμαστε εκεί την νέα σεζόν»

Διαδικτυακή συνομιλία με οπαδούς του Παναθηναικού είχε ο άσος της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πώς ούτε αυτός ούτε ο κόουτς Πάμπλο Λάσο θα βρίσκονται στις τάξεις των "πρασίνων" την νέα χρονιά.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι γνωστό πως ανοίγει διαδικτυακές συζητήσεις κατά καιρούς με διάφορους φιλάθλους κυρίως στο twitter. Στην προκειμένη περίπτωση, οπαδοί του Παναθηναικού τον πρότειναν να έρθει στους "πρασίνους" την νέα χρονιά μαζί με τον κόουτς Πάμπλο Λάσο. Για τον Ισπανό προπονητή και το τριφύλλι αναφέρθηκε ότι είναι κοντά σε συμφωνία από την Mozzartsport την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι ειλικρινά δεν πιστεύει πως ούτε ο κόουτς Πάμπλο Λάσο, ούτε ο ίδιος θα βρίσκονται στους "πρασίνους" την νέα σεζόν, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στο μέλλον.

Αμέσως μετά ένας οπαδός του Παναθηναϊκού έφερε στην συζήτηση τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το ενδεχόμενο ανάληψης της πράσινης ηγεσίας, καλώντας τον Αμερικανό γκαρντ να συστρατευτεί στο πλευρό του Ζοτς, για τον πρώτο δικό του ευρωπαϊκό τίτλο και 10ο του Σέρβου. Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε χιουμοριστικά πως ο Ομπράντοβιτς δεν θα το εκτιμήσει αρκετά.

Δείτε στην φωτογραφία την διαδικτυακή συνομιλία: